Boldchamp.org

 5/5 (5) 5.0 | 5 reviews

About Boldchamp.org

Boldchamp.org offers a Bol.com ranking service that promises to elevate product listings within the platform’s search results. Their focus is on achieving a top 10 rank, with a customer retention rate highlighted at 80%. The website boasts of a rating of 4.5 out of 5 on Trustpilot, suggesting customer satisfaction with their services. Pricing is structured into tiered packages, with options available for individual product listings as well as multiple products, which may include volume discounts. Services include ranking reports and a dedicated account manager, with a non-satisfaction refund policy in place. It is advisable to visit the website for the most current pricing and service offerings. This description aims to assist Bol.com sellers in evaluating the potential benefits of Boldchamp.org’s services for their online sales strategy.

Top 3 Rated Boldchamp.org Alternatives

Amageeks.de
 4.8/5 overall
Marketplacestudio.nl
 4.8/5 overall
Rankkoning.nl
 3.6/5 overall

All Reviews

 1. Samantha Websters
  March 30th, 2023

  ldChamp heeft mijn winkel echt op de kaart gezet. Ik ben ontzettend blij met de resultaten die ik heb behaald met de service van BoldChamp. Mijn bol product is gestegen naar de top 5 op mijn belangrijkste zoekwoord, en rankt nu ook op de 9e en 6e positie op andere belangrijke zoekwoorden. Dit heeft zeker bijgedragen aan de verkoop van mijn producten en ik zie duidelijk een verschil in mijn omzet.

   5/5
  0
   5/5
 2. MV
  December 25th, 2021

  Fijne samenwerking. Al paar maanden een samenwerking om beter gevonden te worden en ik moet zeggen dat de resultaten overwegend positief zijn. Enig feedback puntje is dat vaak het wekelijkse rapport niet binnenkomt en er soms pas na dagen een antwoord is op mijn e-mail. Dat is punt van verbetering voor de samenwerking.

   5/5
  0
   5/5
 3. B.G
  December 22nd, 2021

  Hele fijne en goede service van BoldChamp. Ik heb zelf al enkele malen gebruik gemaakt van hun ranking service. De communicatie was goed en de ranker doet zijn werk uitstekend. Ik zal in de toekomst zeker opnieuw gebruik gaan maken van hun diensten. In het begin was ik een beetje sceptisch door de afwezigheid van een iDeal betaalmogelijkheid. Desondanks ging de betaling vlot en ging de campagne snel van start.

   5/5
  0
   5/5
 4. Joe Wolters
  November 4th, 2021

  Een product dat tijdelijk erg goed verkocht, maar naarmate er meer aanbod in de markt kwam, terugzakte naar pagina 3, besloot ik te ranken via hun ranking service. Het product schoot snel naar pagina 1 en verkocht weer enkele artikelen. Ik hoop zo toch nog dankzij de ranking service van mijn gehele voorraad af te komen zonder verlies, zodat ik dit weer kan investeren in nieuwe producten.

   5/5
  0
   5/5
 5. Patrick Andrei
  January 30th, 2021

  De service werkt.
  De ranking gaat omhoog wat meestal helpt met betere verkoop cijfers, maar is niet altijd gegarandeert. De listing moet tip-top zijn om daadwerkelijk conversie te hebben.
  M.a.w. ze leveren wat ze beloven, hogere ranking.

   5/5
  0
   5/5

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This field is required.

This field is required.

0
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.